Vysílací studio: 377 422 222
Dopravní linka: 800 190 800 (zdarma)
MANS ZELMERLÖW - Happyland
Playlist
MANS ZELMERLÖW
Happyland
Právě vysílá:
Hitrádio FM Plus
Hitrádio FM Plus

Ochrana osobních údajů

Informace pro posluchače, kteří se zavolají do studia rádia.

Rozhlasové vysílání programu Hitrádia FM Plus provozuje MEDIA BOHEMIA a.s., se sídlem Koperníkova 794/6, 120 00 Praha 2, IČ: 27604942, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze sp. zn. B 11148.

 (dále jen „Správce“).

Osobní údaje posluchačů, kteří se dovolali do vysílání, budou zpracovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) - dále jen „Nařízení“ – a dalšími obecně závaznými právními předpisy.

Za účelem splnění právní povinnosti uchovávat po dobu 30 dní záznam rozhlasového vysílaní budeme zpracovávat záznam Vašeho telefonického hovoru, který byl zveřejněn v rámci rozhlasového vysílání. V případě, že subjekt údajů ve vysílání uvede další informace obsahující osobní údaje, tyto údaje nebudeme dále zpracovávat ani předávat bez náležitého informování v konkrétních případech.

U posluchačů, kteří se dovolají do studia, ale nebudou zapojení do rozhlasového vysílání, nebude hovor zaznamenán. Z důvodu ochrany před šířením nepravdivých informací mohou být u těchto subjektů zpracovávány následující údaje: telefonní číslo a jméno s příjmením (pokud byly sděleny). Jedná se o oprávněný zájem správce, jelikož zejména u podnětů posluchačů je v některých případech nutné ověřit pravdivost sdělených informací.

Osobní údaje nebudou předávány žádným třetím osobám s výjimkou:

 

Kontaktní údaje Správce:

adresa: Koperníkova 794/6, 120 00 Praha 2

tel.: +420 224 409 111

e-mail: obchod@mms.cz

V případě jakýchkoli dotazů v oblasti ochrany osobních údajů nás přímo kontaktujte na emailové adrese: gdpr@hitradio.cz

Osobní údaje budou zpracovávány podle jejich povahy automatizovaně.

Ve vztahu ke zpracování Vašich osobní údajů společností MEDIA BOHEMIA a.s. bychom Vás dále chtěli informovat o Vašich následujících právech: právo požadovat přístup ke svým osobním údajům; právo požadovat opravu svých osobních údajů; právo požadovat výmaz svých osobních údajů; právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů; právo na přenositelnost Vašich osobních údajů; právo vznést námitku; právo podat stížnost u dozorového orgánu – Úřadu pro ochranu osobních údajů.